صينية البطاطس
البيورية..(باللحم المفروم للحالات الهادئة).. واستبدال اللحم المفروم بصدره الدجاج المفروم بيكون أفضل
الطريقة
بطاطس موثوق بها ..ذات رائحه طيبه قبل وبعد
السلق
تقشر وتقطع وتطهى ع البخار أو
مسلوقه وتنضج...وتهرس جيدا
لحم مفروم بدون
دهون تماما....فى الطاسه بزيت قليل وملح وماء بصل ملعقه واحده وليس البصل
نفسه....يسوى جيدا
ونأخذ
منه ملعقه كبيره..فقط..تخلط..على
البطاطس...وتقلب
ملعقه زيت دوار الشمس واحده ع الخليط..وملح بسيط
ممكن أضافه.....بيضه واحده....وملعقه حليب خالى
اللاكتوز..بودره...ملعقه بقدونس مفرى..تماما
أو بدون......اى اضافات... وتعجن جيدا
صينيه...يوضع فيها ورقه زبده
...ورق..مخصص...لعدم التصاق الطعام....أو تدهن الصينيه...بزيت خفيف
وتسوى......
حتى يحمر الوجه
هذا الصنف...مش علشان....ناكله كله فى قاعده...
يقطع.....ونحتفظ
به فى البراد
قطعه واحده..منه فى ساندوتش...أو على الأرز
على سبيل التغيير...اللحم كميتها بسيطه...وتتوه
وسط الأرز ..والبطاطس...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق